Otrzymuj bieżące wiadomości.

Podaj swój e-mail, by otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

nie teraz nie, dziękuję
Moje konto Moje konto
Koszyk jest pusty
Szybki kontakt

343470092
796102006
arms@interia.eu
Czynne Pn-Pt
9:00-17:00

Sobota 9-14

www.arms.com.pl

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

29.00
Dodaj do ulubionych Negocjuj cenę

Na stanie: Na wyczerpaniu

Czas dostępności: Dostępny od ręki

Opis produktu Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Tytuł:

  Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Autor: Binder Egon
Tłumaczenie: Grabowski Adam
Wydawnictwo: Multico
Język wydania: polski
Język oryginału: niemiecki
Ilość stron: 118
Numer wydania: I
Data premiery: 2006-01-01
Rok wydania: 2006
Forma: książka
Indeks:

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

 

Masz pytania?

:
:
:
:

Poleć produkt

:
:
:

Zgłoś błąd

:
:
: